Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Edremit'te seramik sergisi

Edremit

1.Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında sanatçı Naime Cimit'in seramik sergisi A. Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde açıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açılan sergide eserler bir hafta boyunca ziyarete açık kalacak.

1.Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında sanatçı Naime Cimit’in seramik sergisi A. Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açılan sergide eserler bir hafta boyunca ziyarete açık kalacak.
Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri etkinliği kapsamında seramik sanatçısı Naime Cimit’in seramik sergisi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açıldı.
Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Kamil Saka, özellikle bayanların sanatla uğraşmalarının çok önemli olduğunu belirterek, “Türkiye’mizin aydınlık yarınlara ulaşması için kültür ve sanat faaliyetlerinin artmasının ve bu tür etkinliklere daha çok yurttaşımızın katılımının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle bayanlarımızın sanatla uğraşmasının toplumumuza aydınlanma anlamında çok önemli yansıyacağına inanıyorum” dedi.
Sergi sonunda sanatçı Cimit’e günün anısına Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından teşekkür plaketi verildi. Serginin bir hafta boyunca açık kalacağı bildirildi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli